En af mine yndlingsforfattere, Elmore Leonard, foran skrivemaskinen, hvor mange af hans fantastiske kriminalromaner er blevet til

En af mine yndlingsforfattere, Elmore Leonard, foran skrivemaskinen, hvor mange af hans fantastiske kriminalromaner er blevet til.

Jeg må sige, at det er svært at holde liv i en hjemmeside og en blog, når man skriver så meget til daglig, som jeg gør.

Men jeg vil gøre et behjertet forsøg i den kommende tid og tænkte, at jeg både vil skrive lidt om arbejdet med min nye bog – den handler om producer Ib Tardini – og forsøge at finde sjove. spændende, relevante highlights frem fra mine nu mere end 20 år som filmjournalist og kritiker.

Første indlæg lige om lidt.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Lyst til at kommentere?
Skriv gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *