Plakat for John Woos Face/OffNu hvor jeg er i gang med at se tilbage og finde artikler frem fra arkivet, er det velsagtens på sin plads, at jeg også præsenterer den første anmeldelse, jeg skrev for Information.

Jeg begyndte på avisen den 1. september 1997, efter at jeg havde været på filmtidsskriftet Levende Billeder siden sommeren 1993, det sidste par år som redaktør.

Jeg har altid været stor fan af John Woo – jeg ELSKER The Killer, også fordi den hylder en anden af mine favoritinstruktører, Jean-Pierre Melville – og det syntes ganske passende, at min første anmeldelse for Information var af Woos tredje og bedste amerikanske film, Face/Off.

Jeg var og er vældig glad for filmen, der rummer alle de elementer, man forventer af Woo: Slowmotion-sekvenser, flot koreograferede skuddueller, hvide duer og store følelser.

Jeg var 25 år dengang og en del af et generationsskifte på de danske dagblade, og jeg kan huske, at filmens distributionsselskab blev glædeligt overrasket over anmeldelsen – de var ikke vant til, at Informations anmeldere kunne lide deres bredt anlagte underholdningsfilm.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Lyst til at kommentere?
Skriv gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *