Wes Anderson og Jude Law under optagelserne til The Grand Budapest Hotel. Læg mærke til de ens jakkesæt. Foto: 20th Century Fox

Wes Anderson og Jude Law under optagelserne til The Grand Budapest Hotel. Læg mærke til de ens jakkesæt. Foto: 20th Century Fox

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg er meget stor fan af Wes Anderson og hans smukt konstruerede verdener og velkoreograferede film.

Det var derfor en udelt fornøjelse for mig at tilbringe et par timer i mandens selskab, da han for nylig var i Danmark for at tale om The Grand Budapest Hotel.

Det resulterede i to interviews. Det ene er blevet trykt i det seneste nummer af magasinet Cover Man.

coverman-001

Det andet i Information i sidste uge.

Jeg fik også lov til at lave en q+a med Wes Anderson og Tony Revolori efter gallapremieren på The Grand Budapest Hotel. Her er et par billeder af Wes, Tony og mig.

WesA3 WesA2 WesA1

Jeg har altid pralet lidt af, at jeg opdagede Wes Anderson tidligt, før de fleste andre i Danmark – jeg ved ikke, hvorfor jeg synes, det er noget at prale af, men det gør jeg altså – og jeg skrev om Rushmore, da den blev vist på NatFilm Festivalen i 2000.

Siden da har jeg anmeldt en række af Andersons film. Life Aquatic with Steve Zissou, selvfølgelig, Fantastic Mr. Fox og Moonrise Kingdom.

Premieren på The Royal Tenenbaums førte til denne dialog mellem Lilian Munk Rösing og mig om amerikansk film.

The Darjeeling Ltd. anmeldte jeg ikke – men jeg var i London for at interviewe Anderson.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Lyst til at kommentere?
Skriv gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *